Altă stradă din Slatina trece pe rețeaua nouă de apă. Alimentarea oprită mâine

Pentru a asigura consumatorilor o apă de bună calitate, nu mai puțin de o SUTĂ de străzi din municipiul Slatina au fost cuprinse în lucrări de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare. Compania de Apă Olt anunță finalizarea lucrărilor pe o altă stradă și trecerea pe rețeaua nouă de alimentare, fapt ce impune oprirea furnizării apei.

Alimentarea cu apă va fi oprită mâine pe strada Mănăstirea Clocociov din Slatina, CAO anunțând că se va face trecerea pe rețeaua nouă de alimentare cu apă.

,,Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit pe strada Mănăstirea Clocociov, din municipiul Slatina, mâine, 7.03.2024, în intervalul orar 9.00- 12.00. Noua rețea de alimentare cu apă, din zonă, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă " Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″ va fi pusă în funcțiune. Facem prezicerea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în toată zona, pot să apară modificări ale turbidității apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!ˮ, anunță CAO.

Prin acest proiect, Compania de Apă Olt execută lucrări pe 100 de străzi din municipiul Slatina pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiția ridicându-se la aproximativ 95 de milioane de lei, fonduri europene.

Proiectul cuprinde:

  • Reabilitare conducte aducțiune – 30,28km
  • Reabilitare rețele alimentare cu apă- 26,04km
  • Extindere rețea apă -10,10km
  • Reabilitare rețea canalizare – 0,58km
  • Extindere rețea canalizare – 23,71km


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list