Urmărire prin Pârșcoveni: șoferul fără permis a fost imobilizat și dus la secție

Un slătinean de 21 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acesta fiind prins în seara de Sf. Ion de oamenii legii de la Secția de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești care au fost nevoiți să-l urmărească pe mai multe străzi din comuna Pârșcoveni.

S-a lăsat cu urmărire ca-n filme în seara de Sf Ion- 7 ianuarie, în jurul orei 21:00, prin comuna Pârșcoveni, după ce un șofer nu a respectat semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor pe Drumul Județean 644. Odată prins, s-a aflat și motivul.

,,Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Vasile Alecsandri, unde a fost oprit, iar conducătorul auto, un tânăr de 21 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, a fost extras și imobilizat de polițiști, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru audieri. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pe numele tânărului polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list