Accident la Sprâncenata: Rupt de beat, un șofer și-a izbit mașina de o alta parcată

Aseară, în jurul orei 20:00, în comuna Sprâncenata, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un șofer mort de beat și-a izbit mașina de o alta parcată pe marginea drumului.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Beciu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Sprâncenata, județul Olt, a pierdut aseară controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat în afara părții carosabile. Oamenii legii au constatat că acesta se afla într-o avansată stare de ebrietate.

,,Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Caracal în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale,, arată IPJ Olt.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list