Se recrutează 50 de muncitori români la o crescătorie de somon din Norvegia

Oltenii care își caută de lucru peste hotare au o ofertă venită prin intermediul rețelei Eures din partea celui de-al doilea cel mai mare crescător de somon din lume.

50 de muncitori români în acvacultură recrutează firma norvegiană SalMar, cu producție în Norvegia, Offshore, Islanda și Scoția. Aceștia vor lucra în producția ce se întinde de la icre până la vânzarea de produse finite de somon de crescătorie: recoltarea și prelucrarea somonului, inclusiv tăierea manuală, ambalarea, pregătirea, sortarea și altele asemenea. Programul de lucru este de 36,5 ore pe săptămână, în ture, cu posibilități de a lucra suplimentar.

Angajatorul impune cunoașterea limbii engleze, iar experiența din producția de somon sau alte produse alimentare este un avantaj. Salariul oferit este de  207,78 NOK pe oră, contractual fiind permanent.

Cei interesați trebuie să aplice la job până la data de 16 martie, completând aplicația de la adresa https://www.salmar.no/sok/. Ajutor în oferirea de detalii privind acest job și aplicare poate fi oferit pentru olteni de către consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Astăzi, prin rețeaua Eures se oferă românilor 221 de locuri de muncă de către angajatori din: Norvegia, Irlanda, Belgia, Germania, Finlanda, Slovenia, Olanda, Austria și Letonia.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list