Crimă la Sâmburești: Și-a ucis în bătaie mama de 91 de ani

O bătrână a fost găsită ieri decedată în casa din satul Ionicești, comuna Sâmburești, anchetatorii stabilind că moartea a fost una violentă, produsă în urmă cu câteva zile. Fiul este cel care a recunoscut că și-a bătut crunt mama.

Lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat ieri cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative în comuna Sâmburești, după ce într-una din casele de pe strada Vârtop a satului Ionicești a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 91 de ani. Corpul  prezenta urme de violenţă fizică corporală.

,,Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 16.01.2024 au rezultat următoarele:

1. Moartea numitei V.I., în vârstă de 91 de ani din comuna Sâmbureşti, jud. Olt a fost violentă.

  1. Ea s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, consecinţa unui politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale.
  2. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, excluzându-se aproape total producerea acestora prin cădere.
  3. Între leziunile de violenţă şi moartea sus-numitei există legătură de cauzalitate de tip direct şi necondiţionat.
  4. Moartea poate data de 2-4 zile.", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii au stabilit că fiul femeii se face vinovat de moartea acesteia. Acesta a recunoscutfapta, precizând că a lovit-o pe mama sa cu palmele la nivelul cefei şi obrazului şi cu pumnii la nivelul coastelor.

,,În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, în timp ce inculpatul V.I., se afla la domiciliul mamei sale, V. I., situată în comuna Sâmbureşti, sat Ioniceşti, str. Vîrtop nr. 84, jud. Olt, unde locuia şi acesta, a exercitat acţiuni de violenţă fizică asupra mamei sale, în vârstă de 91 de ani, prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, provocându-i un politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale, care au condus la moartea violentă a victimei, urmare şocului traumatic şi hemoragic suferit, între leziunile de violenţă şi moartea victimei existând legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată, conform concluziilor preliminare emise de SJML Olt.,, mai arată procurorii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus ieri măsura reţinerii faţă de inculpat pentru comiterea infracţiunii de omor. În cursul zilei de astăzi, procurorii vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list