GALA CAMPIONILOR a deschis manifestările dedicate Slatinei

Slatina împlinește astăzi 656 de ani de la prima atestare documentară. Ca în fiecare an, în perioada 20-24 ianuarie, municipalitatea organizează o serie de evenimente reunite, intitulate sugestiv Gala Laureaților. În cadrul acesteia vor fi acordate aproape 1.400 de premii, cele mai multe pentru elevii și sportivii care au promovat Slatina la concursuri, dar și profesorii și antrenorii care i-au ajutat să obțină rezultate de excepție. Manifestările vor continua mâine când vor fi premiați aproape seniorii cetății și se vor încheia marți cu Gala Superlativelor.

Elevii și sportivii Slatinei,  dar și profesorii și antrenorii care i-au ajutat să obțină premii de excepție în anul școlar trecut, au fost premiați astăzi, în cadrul Galei Campionilor. Aceasta a deschis a VIII-a ediție a Galei Laureaților organizată în aceste zile cu ocazia împlinirii a 656 de ani de la prima atestare documentară a municipiului. Laureații susțin că au muncit mult pentru rezultatele obținute, dar spun că efortul a meritat și consideră că premiile primite îi ajută să țină ștacheta performanței la nivel ridicat, dar îi și stimulează pe colegii lor să fie tot mai buni.

Bucuroși că acest eveniment a devenit unul tradițional sunt și dascălii și antrenorii care i-au sprijinit pe tineri să obțină performanțe deosebite.

Autoritățile locale au pregătit o serie de manifestări pentru a marca împlinirea a 656 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina, reunite sub genericul Gala Laureaților. Manifestările care au debutat astăzi se vor încheia marți seara cu Gala Superlativelor.

Pentru această ediție a Galei Laureaților, autoritățile locale au alocat peste 800 de mii de lei. Cea mai mare parte din această sumă este destinată premierii celor care au contribuit la promovarea municipiului prin performanțele obținute.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list