VIDEO/56 de percheziții domiciliare și 89 de mandate de aducere într-un dosar de trafic de droguri

Zeci de percheziții domiciliare și zeci de mandate de aducere sunt puse în executare, la acest moment, în județele Arad și Timiș, de către Poliția Română și D.I.I.C.O.T., într-un dosar de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate  Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziții domiciliare, în județele Arad și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată. De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere.

45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv, consumatorilor din județele Arad şi Timiş.

Acțiunea este realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Timişoara, Cluj, Alba Iulia și Oradea, Inspectoratului de Poliție Judeţean Arad și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad și Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod" Timişoara.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list