Start înscrierii elevilor din clasa a VIII-a la admiterea la liceele militare

Armata României recrutează tineri, fete și băieți, care să urmeze cariera militară pornind de la studiile liceale. Astăzi a fost dat startul înscrierilor la învățământul liceal militar în anul școlar 2024-2025, pentru 816 locuri.

Centrul Militar Județean Olt recrutează elevi de clasa a VIII-a care doresc să susțină admiterea la liceele militare. Anul acesta, sunt disponibile la cele cinci licee de profil din țară 816 locuri astfel:

Înscrierile se fac ONLINE de către unul dintre părinți/ tutore, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului. CMJ Olt are sediul în Slatina, pe strada Drăgănești, nr.29, telefon: 0249.431.255, e-mail: recrutare_olt@mapn.ro.

Perioada de înscriere este 22 ianuarie- 22 martie. Selecția se va desfășura în perioada 5 februarie- 12 aprilie, examinarea medicală urmând a avea loc de către candidații admișii la primele probe (cei din Olt vor susțin probele sportivă și psihologic la centrul zonal din Alba Iulia) în perioada 19 februarie- 19 aprilie.

Elevii interesați, pot afla mai multe AICI!



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list