Noi reguli pentru conducerea tractoarelor cu permis de categoria B

Șoferii care dețin permise categoria B pot conduce și tractoare, potrivit unor reguli noi, care introduc o categorie nouă de permis de conducere denumită Tr1.

Echivalarea permisului de conducere categoria B se poate face cu permisele de conducere Tr și categoria nou introdusă, Tr1.

Noile reguli pentru conducerea tractoarelor cu permis de categoria B:

1. Compatibilitate cu Permisul de Categoria B: Cei cu un permis de categoria B pot conduce nu doar autoturisme și autoutilitare, ci și tractoare agricole sau forestiere din categoria Tr1. Această categorie de permis, Tr1, acoperă ansamblurile formate dintr-un tractor Tr1 și una sau două remorci, cu condiția să respectați limita de viteză de 40 km/h pe drumurile publice.
2. Tractoare Agricole sau Forestiere cu Viteză Maximă de 40 km/h: Permisul de categoria Tr1 dă dreptul pentru conducerea tractoarelor agricole sau forestiere care se deplasează cu o viteză maximă de până la 40 km/h pe drumurile publice.
3. Valabilitate pentru Ansamblurile cu Remorci: Categoria Tr1 din permisul de conducere acoperă și ansamblurile formate dintr-un tractor Tr1 și una sau două remorci. Aceasta este o regulă valabilă indiferent de masa totală maximă autorizată a vehiculului sau ansamblului de vehicule.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list