Doi polițiști de la IPJ Olt s-au bătut în stradă, după o șicanare în trafic. Unul dintre ei a ajuns la spital

Incident iincredibil în Olt. Doi polițiști și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă, sub ochii trecătorilor. În cele din urmă, unul dintre ei a ajuns la spital cu numeroase traumatisme, Totul s-a întâmplat după o șicanare în trafic. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe și s-a dispus verificări interne.

O persoană a sunat  la 112 și a solicitat, la prânz, să se intervină pe o stradă din Slatina,județuil Olt, unde doi tineri se băteau sub privirile îngrozite ale trecătorillor.  La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu numeroase traumatisme în urma loviturilor  primate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovituri și alte violențe.

în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne. Până la acest moment se cunoaște faptul că bărbatul care a ajuns la spital este polițist la IPJ, despre agresări că este angajatul altei structure din cadrul MAI.

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că cei doi polițiști care s-au bătut se aflau în timpul liber și nu erau îmbrăcați în uniform.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list