Tinerii social-democrați slătineni organizează turneul “Slatina Basketball Tournament”

Încă o competiție prin care să promoveze mișcarea sportivă din municipiu va fi organizată de tinerii social-democrați slătineni. De data aceasta, TSD Slatina caută campioni ai basketului. "Slatina Basketball Tournament" va fi organizat luna viitoare.

TSD Slatina anunță startul unui eveniment special dedicat iubitorilor de baschet: "Slatina Basketball Tournament". Competiția este destinată exclusiv tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, fete și băieți și va fi organziată pe 10- 11 februarie la sala de sport a Colegiului Național "Ion Minulescu".
,, Înscrie-ți echipa pentru Turneul de Baschet 3 versus 3 (3 jucători + 1 rezervă maxim), până pe 05.02.2024 și pregătește-te pentru o experiență plină de energie și competivitate. Documente necesare: copie act de identitate, adeverință medicală cu mențiunea "apt pentru efort fizic (sport)", declarație GDPR. Ce vă așteaptă:  Aventură 3 vs 3: intrați în competiția pentru titlul de campioni ai baschetului în Slatina!; Ambianță electrizantă: Atmosferă plină de susținere și entuziasm, pentru ca fiecare pas și fiecare aruncare contează;  Premii: Performanța și atitudinea de învingător vor fi răsplătite cu articole sportive; Socializare și prietenii: Competiția continuă și în afara terenului de baschet, cu zone de relaxare pentru fiecare moment. Formați-vă echipele, aduceți-vă energia pozitivă și hai să dăm startul unei noi aventuri sportive!,, anunță tinerii social-democrați ai municipiului.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list