Gazele ajung și în satele Mărgineni-Slobozia, Mihăilești- Popești și Jitaru

O utilitate importantă pentru toți locuitorii, indiferent de zonă, gazele naturale vor ajunge și la scorniceștenii din satele aparținătoare ale urbei. Primarul Daniel Tudor anunță demararea lucrărilor de extindere a rețelei în satele Mărgineni-Slobozia, Mihăilești- Popești și Jitaru.

Toți locuitorii orașului Scornicești, indiferent că locuiesc în oraș ori satele aparținătoare, vor avea gaze naturale. Investiția privind extinderea rețelei de distribuție se află în plină implementare, având o valoare de 15 milioane de lei. În octombrie anul trecut, administrația orășenească a semnat contractul de finanțare privind „Extinderea inteligentă de distribuție gaze naturale" în localitățile aparținătoare orașului Scornicești, finanțarea fiind accesată prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" și vizează satele: Bălțați, Mărgineni – Slobozia, Mihăilesti – Popești, Jitaru, Mogoșești, Constantinești, Șuica, Rusciori, Teiuș, Chițeasca și Negreni.

Primarul Daniel Tudor anunță că lucrările au ajuns la satul Mărgineni-Slobozia, urmând Mihăilești-Popești și Jitaru.

,,Deși demararea proiectului în ceea ce privește extinderea rețelei de gaze naturale și în alte sate aparținătoare orașului Scornicești părea un lucru greu de realizat, vă informez că astăzi am demarat execuția lucrărilor și în satul Mărgineni-Slobozia, începând de pe strada Giurgiului, cu extindere, pe strada principala din Mărgineni-Slobozia, până la Bălțați(inclusiv), urmând să ramificăm această rețea și către satul Mihăilești-Popești. Totodată, în cel mai scurt timp vom începe lucrările de extindere și către satul Jitaru. Dumneavoastră, stimați locuitori ai orașului Scornicești și satelor limitrofe, îmi dați energia și determinarea, pentru a demara și alte proiecte, benefice UAT Scornicești și vă promit că împreună, uniți către viitor, vom face din Scornicești un oraș European, cu condiții europene!,, a transmis edilul.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list