L-AȚI VĂZUT? Un tânăr a dispărut din Ianca, din noapte de 28/29 decembrie 2023

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, care a plecat voluntar de la o locuință unde locuia fără forme legale, din comuna Ianca și nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați ieri de către un bărbat din comuna Ianca privind dispariția unui tânăr care lucra în gospodăria sa. RUSU ALEXANDRU, în vârstă de 25 de ani, a plecat în noaptea de 28/29 decembrie 2023 d ela angajatorul la care lucra de cinci ani de zile și nu a mai revenit.
,,Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 80 de kilograme, față ovală, ten închis, ochi negri, păr negru, tuns scurt. Tânărul este cunoscut cu afecțiuni psihice și are dificultăți de exprimare verbală. La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș cu glugă de culoare albă, pantaloni de trening de culoare închisă, pulover de culoare închisă, în picioare purta o pereche de bocanci, iar pe cap purta un fes de culoare neagră.,, arată IPJ Olt.
Acesta a plecat în repetate rânduri din Ianca, fiind găsit pe la diverse stâne din județele Olt, Dolj, Sibiu și Timiș. De data aceasta, căutările patronului la stâne din apropierea comunei Ianca, din județele Olt și Teleorman, nu au dat rezultat.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list