Stănescu: Cine va câştiga toate patru rânduri de alegeri va conduce România zece ani

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a lansat un scenariu care ridică serios miza alegerilor din acest an. Potrivit social-democratului, formaţiunea care va câştiga toate cele patru rânduri de alegeri va conduce România timp de un deceniu.

PSD nu are „absolut nicio scuză" pentru a nu câştiga toate rundele de alegeri la funcţiile publice pe care le ocupă, este de părere senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD.

„Eu cred că cine va câştiga toate aceste alegeri, toate patru rânduri de alegeri, subliniez lucrul ăsta, va conduce România zece ani…  PSD a demonstrat de fiecare dată când a fost la guvernare că ştie să conducă România… Vreau să spun că nu avem nicio scuză (…) să nu putem spune că nu avem toate condiţiile necesare să intrăm în aceste bătălii şi să le câştigăm pe toate. Nu avem absolut nicio scuză, la Satu Mare avem prefectul judeţului, o serie de colegi care sunt în anumite funcţii, eu sper ca în 2024 să aveţi mult mai multe funcţii", a afirmat Stănescu la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare.

Secretarul general al PSD s-a arătat convins că PSD va fi la guvernare şi după alegerile din acest an.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list