VIDEo/ Bălșean reținut de polițiști după ce a agresat sexual o femeie într-un autobuz din Craiova

Un bărbat din Balș a ajuns în Arestul IPJ Dolj și va fi prezentat astăzi inatnței pentru a decide dacă va fi arestat preventiv, acesta fiind acuzat de o craioveancă de agresiune sexuală. Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, într-o seară, într-un autobuz ce circula pe raza municipiului Craiova.

Polițiști ai Secției 2 Poliție Craiova au reținut ieri, 29 ianuarie, un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Acesta este acuzat de o craioveancă de 45 de ani că în seara zilei de 21 ianuarie, pe când circula cu un autobuz, pe strada Caracal, din municipiul Craiova, ar fi atins-o în zona intimă.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balș, județul Olt, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri. Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj", declară inspector principal Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, 30 ianuarie, bălșeanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list