Prins în trafic prin Scornicești băut, fără permis și cu mopedul neînmatriculat

Un bărbat din Scornicești este cercetat penal pentru trei infracțiuni rutiere, după ce a fost oprit în trafic de către echipajul rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, în timp ce desfășurau activități specifice ieri noapte, în jurul orei 00:30, au oprit pe strada Bălțați, din orașul Scornicești un moped condus de către un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitate. Verificarea i-a adus acestuia dosar penal.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.,, arată IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list