Șoferiță prinsă prin Bobicești cu permis de conducere fals

O bălșeancă s-a ales cu dosar penal, fiind prinsă conducând cu permis fals. Ea a încercat să le înșele vigilența oamenilor legii, prezentându-le un permis internațional.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au oprit serie trecute pentru control, pe Drumul Județean 644, în comuna Bobicești, un autoturism condus de o tânără de 34 de ani, din orașul Balș, județul Olt. Încercarea acesteia de a-i înșela pe oamenii legii s-a soldat cu dosar penal.

,,La solicitarea documentelor pentru control, tânăra a înmânat polițiștilor un permis de conducere internațional. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar permisul de conducere prezentat ar fi fost fals.,, arată IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list