Casieriile CAO sunt închise mâine

Compania de Apă Olt îi anunță pe beneficiarii serviciilor de apă și canalizare că mâine, de Ziua Unirii, casieriile operatorului sunt închise, această zi fiind declarată sărbătoare legală.

Pe data de 24 ianuarie se sărbătorește Ziua Unirii Principatelor Române, 165 de ani de când Alexandru Ioan Cuza a fost ales domn al Moldovei și al Țării Românești, moment ce a reprezentat primul mare pas spre înfăptuirea României de astăzi. Pentru a celebra istoria națională, această zi a fost declarată sărbătoare legală și este una liberă pentru elevi și mai ales angajații din sectorul public. Și angajații CAO vor fi liberi, compania anunțând că mâine va avea casieriile închise.

,,Toate casieriile Companiei de Apă Olt, dar și Biroul Relații cu Clienții, de pe strada Artileriei, nr. 2, din municipiul Slatina vor fi închise mâine, 24 ianuarie 2024, zi liberă legală. Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile. Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare.,, anunță operatorul.

Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul unic al serviciului Call Center, 0349/990.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list