Caracalean de 25 de ani, cercetat penal pentru sex cu o minoră

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut un tânăr cercetat pentru act sexual cu un minor. Acesta a fost plasat vineri sub control judiciar.

Un bărbat din Caracal a reclamat poliție că un tânăr de 25 de ani, din municipiu, ar fi profitat de fiica sa. Fata cu care tânărul a întreținut relații sexuale are 15 ani.

,,În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal, s-a constatat faptul că, în luna decembrie a anului 2023, tânărul ar fi întreținut acte sexuale consimțite cu minora. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.,, arată IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 11 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. A doua zi,  tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale, dispunându-se măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de acesta.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list