Bază sportivă modernă, finalizată la Șopârlița. Astăzi s-a făcut recepția

Administrația comunei Șopârlița a făcut astăzi recepția lucrărilor la baza sportivă. Noul obiectiv este unul modern, din care nu lipsesc vestiarele, grupurile sanitare cu duș și alte dotări necesare practicării sportului.

Cum educația și cultura sunt importate pentru o comunitate, și sportul este vital în viața omului, așa că administrația comunei Șopârlița nu a ignorat acest aspect și a cuprins în rândul investițiilor derulate și realizarea unei baze sportive moderne. Lucrările la noul obiectiv au fost recepționate astăzi. Investișia se ridică la circa 500.000 lei.

#td_uid_1_65b25858aacf6 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/Z4AWDit) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65b25858aacf6 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/aFNgiXH) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65b25858aacf6 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/J9zGK3h) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65b25858aacf6 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/qepgBib) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65b25858aacf6 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/PA6Tz78) 0 0 no-repeat; }

,,Administrația Publică din Sopârlița a efectuat, astăzi 25 Ianuarie, recepția lucrărilor la un nou obiectiv de investiții: REABILITARE BAZA SPORTIVĂ ÎN COMUNA SOPÂRLIȚA, JUDEȚUL OLT. Investițiile în educația și sănătatea copiilor vor fi mereu prioritare si pe termen lung, se vor reflecta puternic în modul în care va fi construit viitorul adult. La Sopârlița, administrația publică locală a înțeles importanta acestor investiții, iar acum, pe lângă faptul că se lucrează la modernizarea Școlii Gimnaziale, a fost reabilitată o bază modernă de sport. Mulțumim D-lui Senator Liviu Voiculescu pentru implicare, prin intermediul căruia acest obiectiv a putut fi finalizat.,, a transmis Primăria Șopârlița.

Recepția lucrărilor s-a făcut în prezența primăriței Marijana Trepăduș, viceprimarului și consilieri locali, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții Olt, proiectant și constructor.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list