Infrastructura din cartierul Eugen Ionescu, reabilitată de Primăria Slatina

Una dintre lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiu pe care Primăria Slatina le are în vedere este pentru cartierul Eugen Ionescu, unde rețeaua rutieră și cea pietonală sunt degradate.

Cartierul Eugen Ionescu va fi reabilitat de către Primăria Slatina. Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatori tehnico – economici va fi supusă aleșilor locali în ședința CL de la finele lunii. Lucrările vor reveni în sarcina Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public, vor avea o valoare de 4.835.801,17 lei și termen de execuție de 6 luni.

Pentru reabilitarea acestei zone, primăria a avut în vedere faptul că rețeaua rutieră/ pietonală prezintă deficiente majore ale părții carosabile/ trotuarelor, investițiile pentru construcția de noi imobile în vecinătate, conexiunea pe care cartierul o asigură cu unele din străzile importante ale municipiului: str. Crisan, str. Cireasov.

Reabilitarea se va realiza pe o suprafață de 12.700mp carosabil și parcări și 2500mp trotuare, vizând și ridicare la cotă cămine guri scurgere, răsuflători gaze, amenajare guri de scurgere noi și semnalizare rutieră.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list