CJ Olt premiază excelența școlară și sportivă în cadrul a două gale. Se vor acorda peste 900 de premii

Și anul acesta Consiliul Județean Olt va răsplăti performanțele școlare ale elevilor și profesorilor din județ, precum și cele sportive, premiindu-i pe cei care s-au clasificat în topul ierarhiei naționale la Olimpiadele Naționale de Specialitate și campionatele balcanice și europene, reușind împreună să promoveze județul nostru prin prisma rezultatelor de excepție.

Administrația județului Olt va acorda sute de premii în cadrul a două gale organizate luna aceasta cu scopul de a recompense performanța.

Prima gala va avea loc săptămâna viitoare, pe 7 februarie, în sala de manifestări a Palatului Copiilor „Adrian Băran" din Slatina, în cadrul căreia CJ Olt va premia 600 de elevi cu rezultate obținute la olimpiade, dar și 200 de profesori îndrumători.

„Pe 7 februarie, avem premierea olimpicilor, am votat-o încă de anul trecut, avem regulamentul aprobat, ea se face pe 7 februarie, sunt 600 și ceva de copii premiați și 200 și ceva de profesori, în total, aproximativ 800 de premii pe care le acordăm. Cel mai mare premiu este de 3.500 lei, pentru olimpiadele internaționale de lingvistică și de matematică", a anunțat ieri președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

La finele lunii, va fi organizată și gala sportivă.

„Pe 28 februarie avem premierea sportivilor, unde includem 100 de sportivi conform evidenței pe care o avem în momentul de față, este posibil să fie actualizată, pentru că actualizarea acestei baze de date se face de către Direcția de Tineret și Sport – avem 100 de sportivi și 25 antrenori în momentul de față, cel mai mare premiu fiind de 4.000 lei", a mai declarat președintele Oprescu.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list