Bani pentru proiectele implementate în Olt prin PNDL și PNRR de 13 primării și Consiliul Județean

Primăriile a 12 comune din județul Olt, administrația orașului Corabia și Consiliul Județean Olt sunt beneficiarii plăților virate de către Ministerul Dezvoltării zilele acestea în vederea continuării implementării proiectelor derulate prin PNDL și PNRR.

În conturile mai multor administrații locale din județul Olt și administrației județene au intrat noi fonduri necesare continuării proiectelor derulate.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 650.089.061,85 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 608 obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Printre investiții se numără și unele derulate în județul Olt, pentru care s-au făcut 13 plăți, dintre care două au ajuns în contul Primăriei Valea Mare. Este vorba despre 11 comune și orașul Corabia:

Totodată, plăți s-au făcut și pentru 95 de proiecte  derulate cu fonduri PNRR. În județul Olt, bani au fost virați pentru Consiliul Județean și Primăria Vulturești:



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list