Simona Halep revine pe teren. Va juca alături de Andrei Pavel împotriva legendarilor Andre Agassi și Steffi Graf

Cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, revine pe teren alături de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Cei doi vor juca în cadrul Sports Festival un meci demonstrativ cu Andre Agassi și Steffi Graf. Va fi o premieră globală.

Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepție organizat în cadrul Sports Festival 2024, pe data de 15 iunie, la ora 18.00, la BTarena, în Cluj-Napoca. Este vorba de cei mai buni jucători români- Simona Halep și Andrei Pavel, care vor juca alături de legendarii Andre Agassi și Steffi Graf.

Simona Halep este cea mai mare jucătoare de tenis din România, din toate timpurile. A câștigat două titluri de Grand Slam: Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019, a ocupat poziția de lider în clasamentul WTA, fiind numărul 1 mondial în mai multe perioade.

Un moment de referință în cariera lui Andrei Pavel a fost câștigarea turneului ATP de la Montreal în 2001, unde l-a învins pe Andre Agassi în finală. Acest succes l-a propulsat pe Pavel în atenția lumii tenisului. Andrei Pavel a reprezentat România în Cupa Davis și a contribuit semnificativ la performanțele echipei naționale. După retragerea sa din tenisul profesionist, el a continuat să fie implicat în tenis, devenind antrenor și căpitan al echipei de Cupa Davis a României.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list