Ninge în mai multe zone din țară. Nu plecați la drum cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă!

Drumarii îi atenționează pe șoferi să nu plece la drum cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă, să circule cu atenție și să adapteze viteza la condițiile de drum! Ninge în mai multe zone din țară

Se acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant pe toate sectoarele de drum din administrarea Secției Drumuri Naționale Ploiești, pentru asigurarea traficului în condiții de siguranță. Ninge și în zona înaltă a județului Argeș, unde se acționează, de asemenea, cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant
Pe DN 28, Lețcani – Podu Iloaiei, județul Iași, carosabilul este umed, în condiții de ninsoare ușoară și temperatură în jurul valorii de 0 grade.
Se acționează pentru deszăpezire pe DN 57B zona Oravița și de pe DN 58 Anina, jud. Caraș-Severin, unse se circulă în condiții de iarnă. Drumarii anunță că în cursul nopții pe drumurile naționale din zona de vest au intervenit 43 de autoutilaje, majoritatea în Caraș-Severin, care au răspândit circa 120 de tone de antiderapant, din care 62 de tone în CS.
Și echipele de deszăpezire ale DRDP Cluj au intervenit noaptea trecută și în această dimineață pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi din administrare unde s-au înregistrat precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. S-a acționat cu 127 de autoutilaje și s-au răspândit peste 540 de tone de materiale antiderapante și se acționează în continuare pe toate sectoarele de drum unde situația o impune.
Și șoferii care circulă pe DN1, localitatea Gilău, județul Cluj, sunt atenționași să fie atenți și să adapteze viteza la condițiile meteo.
DRDP Iași se află  în acțiune pe DN 17, Poiana Stampei, județul Suceava. Carosabilul în zonă este umed, tratat cu antiderapant, în condiții de ninsori și temperaturi negative (-5 grade).
Se acționează cu material antiderapant pe DN 7, localitatea Câineni, pentru evitarea depunerii zăpezii pe partea carosabilă.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list