Pariuri pe Wimbledon 2024 – Sfaturi și pronosticuri

Image Source: Unsplash

Pariurile pe Wimbledon au fost un subiect popular anul acesta încă de la începutul campionatului. Toți pasionații de pariuri pe tenis și-au ales favoriții și așteaptă cu nerăbdare rezultatele. Cu un peisaj atât de dinamic, pe promopariuri.ro poți găsi sfaturi și pronosticuri pentru a te ghida în alegerea opțiunilor câștigătoare. Însă, până la plasarea pariurilor, ai nevoie de câteva sfaturi și pronosticuri care te vor ajuta în aventura ta.

Ce este Wimbledon?

Pariurile pe Wimbledon ar fi imposibile sau cel puțin fără succes dacă nu ai cunoștințe de bază despre subiect. Pentru a putea urmări meciurile Wimbledon și pentru a înțelege exact cum funcționează această competiție, totuși, trebuie să cunoști regulile.

Din 1877, turneul se desfășoară anual în iunie și iulie la Wimbledon, Londra, Regatul Unit. Este singurul dintre cele patru evenimente de Grand Slam care se joacă pe iarbă. Cu excepția cazului în care programul este amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Campionatul de la Wimbledon începe cu șase săptămâni înainte de prima zi de luni din august și durează două săptămâni. Turneul include o serie de competiții care au loc simultan.

Principalele competiții de pariuri la Wimbledon

Wimbledon este format din cinci evenimente principale, patru turnee pentru juniori și șapte evenimente cu invitație. Principalele evenimente sunt simplu – masculin și feminin și dublu – masculin – feminin și mixt. În mod tradițional, meciurile de simplu și dublu sunt câștigate de cel mai bun din cinci seturi; toate celelalte evenimente sunt câștigate de cel mai bun din trei seturi.

În 2022, s-a decis ca toate meciurile să aibă un tie break în setul final, după ce meciul a ajuns la 6–6, având loc o egalitate de campioni.

Campioni Wimbledon

Terenul masculin este dominat de patru jucători, inclusiv Novak Djokovic, care a câștigat cinci din ultimele 10 turnee. Pe partea feminină, au existat șase câștigători diferite în ultimul deceniu, inclusiv patru campioni diferiți consecutiv. Ultimii câștigători au fost australianca Ashley Barty (2021), Simona Halep din România (2019) și germanca Angelique Kerber (2018).

Anul acesta, este greu de prezis cine va câștiga pariurile feminine la Wimbledon. Cei conștienți de pariurile la Wimbledon, se bazează însă pe Novak Djokovic să ia acasă trofeul din nou anul acesta.

Cum să pariezi pe Wimbledon?

Plasarea pariurilor la Wimbledon este un proces ușor și nu diferă față de cel pe fotbal.  Tot ce ai nevoie este să te înregistrezi la o casă de pariuri selectată care oferă piața pe care dorești să plasezi pariurile la Wimbledon. Cel mai greu este probabil să-ți alegi favoritul, dar dacă ești cu ochii pe șanse, nu va fi o problemă pentru tine.

Cote și pariuri la Wimbledon

Dacă ești nou în domeniul pariurilor, vei avea nevoie de o scurtă prezentare a ceea ce sunt așa-numitele cote. Cotele zecimale reflectă plata unui pariu reușit la Wimbledon și sunt destul de ușor de calculat. Când vine vorba de cote la pariuri la Wimbledon în special, acestea sunt variate. Varietatea cotelor din diferite cazinouri se datorează faptului că fiecare casă de pariuri oferă piețe diferite de pariuri la Wimbledon. Iată care sunt principalele opțiuni de pariere la această competiție:

🎾 Pariu pe rezultatul meciului – Aceasta este opțiunea cea mai obișnuită, în care pariorii își aleg câștigătorul așteptat al unui anumit meci;

🎾 Handicapuri – Pariurile cu handicap sunt o modalitate de a echilibra șansele dintre jucători. Pariurile cu handicap oferă o margine de avantaj sau dezavantaj unuia dintre jucători înainte de începerea meciului;

🎾 Total de game-uri sau seturi – Pariorii pot plasa pariuri pe numărul total de game-uri sau seturi într-un meci. Aceasta presupune anticiparea asupra duratei sau intensității unui meci.

🎾 Pariuri pe seturi individuale – Pariorii pot alege să parieze pe rezultatul fiecărui set în parte, oferindu-le oportunitatea de a profita de fluctuațiile din cadrul meciurilor.

🎾 Pariu pe scorul corect – Această opțiune implică prezicerea scorului exact al unui meci sau al unui set, ceea ce oferă cote mai mari și un grad mai mare de dificultate.

🎾 Pariu pe câștigătorul turneului – Pariorii pot alege să plaseze pariuri pe jucătorii pe care îi consideră favoriți să câștige întregul turneu, fapt ce adaugă o doză suplimentară de anticipație pe parcursul întregului eveniment.

Image Source: Unsplash

Pariuri pe Wimbledon: Concluzie

După ce ai aflat mai multe despre turneul mondial și despre istoria acestuia și despre cine sunt favoriții, poți conta pe competițiile Wimbledon. Acum ai cele mai importante informații și poți trece în siguranță la pariuri pe Wimbledon. Ceea ce nu trebuie să uiți este că poți face singur cele mai bune cercetări. Nu ezita, alege-ți concurentul câștigător și urmărește evenimentele!



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list