FOTO/ A plonjat cu mașina în albia râului Plapcea. Șoferul și pasagerul au ajuns la spital

Un bărbat din Scornicești a ajuns la primele ore ale dimineții la spital, împreună cu pasagerul pe care-l transporta, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în albia râului Plapcea.

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 05:45, pe bulevardul Muncii, din orașul Scornicești.

,,Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din orașul Scornicești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Muncii, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând în albia râului Plapcea. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list