VIDEO/Casă distrusă de flăcări la Slătioara. La spital au ajuns un bărbat cu arsuri și o femeie cu atac de panică

O familie din Slătioara a rămas în plin sezon rece fără acoperiș deasupra capului și a pierdut agoniseala de-o viață. Bărbatul a suferit arsuri și a ajuns la spital. Tot la unitatea medicală a ajuns și femeia care a suferit un atac de panică atunci când a văzut că flăcările i-au cuprins locuința.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD în comuna Slătioara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
,,În momentul sosirii echipajelor, ardeau bunurile din două camere de locuit și acoperișul casei. Misiunea pompierilor pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ o oră și jumătate. În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și aproximativ 25 de meri pătrați din acoperișul casei. Au fost monitorizate două persoane, un bărbat de 55 ani, cu arsuri, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD și o femeie cu atac de panică a fost preluată de un echipaj SAJ,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list