Bărbat căzut în zona de deversare apă din parcul Poroineanu, salvat de un jandarm

Un bărbat a fost salvat astăzi în municipiul Caracal de către un jandarm care trecea prin zonă. Acesta căzuse în apă în parcul Constantin Poroineanu și rămăsese blocat în canalul de deversare.

Pescuitul s-a lăsat cu peripeții care ar fi putut chiar să-l coste viața pe un bărbat din Caracal dacă nu ar fi avut norocul să fie observat și salvat de un jandarm.
,,Astăzi, la ora 13:20, aflat în timpul liber, un jandarm a observat un bărbat blocat într-o zonă de colectare și deversare a apei în Parcul Constantin Poroineanu din muncipiul Caracal. Sesizând pericolul în care se afla bărbatul, colegul nostru a interacționat cu acesta și a solicitat intervenția prin serviciul unic de urgență 112 pentru ajutor de specialitate.
Acțiunea de extragere din apă a bărbatului s-a realizat de îndată, intervenind și un trecător aflat în apropiere care a coborât și împreună au reușit salvarea acestuia din apa rece în care căzuse. În scurt timp, serviciile de urgență și de ordine publică sosite la fața locului i-au acordat îngrijirile medicale. Din cele precizate de bărbatul căzut în apă, se pare că acesta intenționa să pescuiască, însă s-a dezechilibrat și a căzut în apă.,, anunță IJJ Olt.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list