Tâlhari prinși după ce au deposedat pe o stradă din Slatina un bărbat de borseta cu bani, documente și telefonul mobil

Trei persoane din municipiul Slatina- două fiind cercetate pentru tâlhărie calificată și una pentru complicitate la tâlhărie calificată au fost reținute de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, după ce acestea au tâlhărit un bărbat pe o stradă din municipiu.

Un slătinean în vârstă de 63 de ani a sesizat duminică poliția că a fost agresat fizic de către două persoane pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, fiindu-i sustrasă și o borsetă. Oamenii legii i-au identificat rapid pe făptași.

,,În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie 2024, persoana vătămată s-ar fi întâlnit cu doi bărbați, ambii de 42 de ani și o femeie de 39 de ani, toți din municipiul Slatina, iar pe fondul unor discuții contradictorii cu aceștia ar fi fost agresată fizic și i-ar fi fost sustrasă o borsetă în care se aflau bani, documente personale și telefonul mobil. În urma probatoriului administrat, la data de 15 ianuarie 2024, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, la aceeași dată, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia și bărbatul cercetați pentru tâlhărie calificată și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list