Meteorologii anunță temperaturi ce vor coborî la -20 grade Celsius

Ger de crapă pietrele anunță meteorologii pentru astăzi și următoarele două zile, la nivelul întregii țări. În Olt, la această oră se înregistrează -6 grade Celsius, minima coborând la -9. Astăzi va mai ninge, fulgii de nea făcându-și apoi apariția abia la începutul săptămânii viitoare.

ANM a emis atenționare de ger valabilă la nivelul întregii țări în intervalul 9 ianuarie, ora 10 – 11 ianuarie, ora 10. ,,Vremea va fi rece în toată țara, geroasă în noaptea de marți spre miercuri îndeosebi în nord, centru și est (minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est și centru (minime termice de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei).,, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Pentru județul Olt, astăzi este prognozată ninsoare și temperaturi între -3 și -9 grade Celsius. Abia joi se va trece pragul de îngheț, maxima atingând un grad. Zăpada va reveni, potrivit meteorologilor, luni- 15 ianuarie și se va transforma în ploi și lapoviță spre finele săptămânii viitoare.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list