Senatoarea Siminica Mirea anunță ce va aduce bun anul 2024: creștere pentru pensii, alocații, salarii, investiții, economie

Am pășit în anul 2024 cu speranța unui an mai bun, iar senatoarea de Olt Siminica Mirea îi anunță pe olteni în ce constau măsurile luate de guvernarea social-democrată pentru a se asigura că într-adevăr acest an va fi unul mai bun decât cel tocmai încheiat.

Parlamentarul PSD de Olt Siminica Mirea începe noul an cu o scurtă prezentare a noutăților anului 2024:

  • ,,C𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒! Începem anul cu vești bune pentru pensionari și familiile cu copii! În conformitate cu angajamentul politic al PSD, pensiile și alocațiile au crescut cu 13,8% începând cu 1 ianuarie. Această măsură reflectă rata inflației din 2022 și are un impact pozitiv asupra puterii de cumpărare a acestor categorii sociale vulnerabile.
  • 𝐏𝐒𝐃 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞! Chiar și într-un context economic dificil, guvernul condus de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit să asigure resursele necesare pentru anul viitor. Nu doar că s-au majorat pensiile și alocațiile, dar s-au alocat fonduri și pentru creșterea veniturilor salariale și investiții. Această abordare responsabilă evidențiază capacitatea de guvernare a PSD în fața provocărilor economice și sociale.
  • 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥! Țara noastră a intrat astfel într-un model virtuos de creștere economică. Este remarcabil faptul că această creștere se bazează pe investiții, nu doar pe consum. BNR confirmă performanța notabilă a țării noastre, subliniind că avem o perspectivă economică solidă și sustenabilă.
  • 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧! Privim cu optimism spre anul 2024, în care se estimează o sumă record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 20% față de anul trecut, consolidând statutul anului precedent ca fiind excepțional în ceea ce privește investițiile. Un semn clar că ne îndreptăm spre un viitor economic prosper și echitabil pentru toți cetățenii,,.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list