Patru trenuri au staționat în gări, din cauza unui macaz defect la Bălteni. Decalări la transportul feroviar astăzi pe relația Craiova- Pitești

Călătorii din patru trenuri care circulau în această dimineață pe relația Craiova- Pitești au fost nevoiți să aștepte în gări chiar și câteva ore plecarea mijloacelor de transport din cauza unui macaz defect în județul Olt, la Bălteni. Astăzi, trenurile care ciruclă pe această rută vor avea decalări de orar plecări- sosiri.

În cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Bălteni, din cauza imposibilității manevrării unui macaz (temperaturi scăzute), a fost perturbată circulația a patru trenuri de călători: RE 9262 (Craiova- Pitești), R 9483 (Pitești- Craiova), R 9484 (Piatra-Olt – Pitești), RE 9259 (Pitești- Craiova), care au staționat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului. Întârzierile au fost chiar de de peste trei ore.

 "Urmare a avizării administratorului de infrastructură – CFR SA cu privire la producerea unui deranjament la infrastructura feroviară (macaz defect) din stația Bălteni, trenurile de pe relația Craiova – Pitești, precum și cele de pe relația  Pitești – București Nord vor circula cu întârzieri. Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate. Circulația în zona afectată se desfășoară, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de aceste deranjamente şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut și au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță", a transmis CFR SA.

Totodată, compania a menționat faptul că pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare- mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern.

Informații actualizate despre circulația trenurilor pot fi aflate:
• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://ift.tt/IP7UOg1
• aplicația TRENUL MEU (https://ift.tt/CURYeFg), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• de la personalul nostru din staţii.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list