Subunitate de pompieri, construită la Șerbănești. Primăria a predat terenul către ISU Olt

Cetățenii din zona Șerbănești vor beneficia de intervenții mai rapide ale echipajelor de pompieri în urma construirii și operaționalizării unei noi baze ISU. Subunitatea de intervenții în situații de urgență va fi realizată cu fonduri guvernamentale, în acest sens primăria predând zilele trecute terenul.

Dacă anul trecut a fost realizată  o bază de intervenție în comuna Dobroteasa, cu o investiție a Consiliului Județean Olt în valoare de 7,5 milioane lei, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Dobroteasa fiind construite două clădiri noi pentru salvatori, anul acesta este preconizată o nouă bază care să le ofere locuitorilor din zonă intervenții mai rapide ale echipajelor de urgență.

Baza Dobroteasa, cu Pompieri și Ambulanță, GATA să asigure intervenții de urgență pentru 7 comune din nordul județului | Realitatea Oltului

Primăria Șerbănești a anunțat predarea către ISU Olt a unui teren din apropierea unei foste şcoli, pe care se va construi noua bază a pompierilor.

,, Pe 9 ianuarie  am semnat ,, PROTOCOLUL DE PREDARE-PRIMIRE ,, al terenului în suprafață de 2500 mp către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab,, al județului Olt. Împreună cu domnul Inspector Șef Colonel Tanase Adrian și colegii dansului de la ISU Olt am efectuat și vizita in teren. Mulțumim pentru colaborare și îi asigurăm de tot sprijinul nostruˮ, a trasnmis edilul Mugurel Breoi.

Administrația locală este optimist că în acest an vor fi demarate lucrările.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list