Jandarmii au desfășurat de Anul Nou în Olt 121 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, aplicând 7 amenzi

Anul Nou a trecut în județul nostru fără incidente majore, potrivit IJJ Olt. Jandarmii au desfășurat numeroase acțiuni, aplicând 7 amenzi și cosntatând trei infracțiuni.

IJJ Olt a anunțat rezultatele obținute pe perioada minivacanței de Anul Nou. Jandarmii olteni au acționat pentru siguranța comunității, în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024,  atât independent, cât și alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu pentru asigurarea unui climat optim de menținere a ordinii și siguranței publice.

,,În această minivacanță nu au fost înregistrate incidente majore și le mulțumim pe această cale celor care au respectat recomandările noastre și au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil. Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au desfășurat, pe timpul minivacanței de Anul Nou, 121 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, din care 91 de misiuni cu efective ale Inspectoratului de Poliție al Județului Olt și o misiune de asigurare la manifestarea publică desfășurată în noaptea dintre ani, în municipiul Slatina; prioritatea noastră fiind asigurarea unui climat de siguranță civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni. În urma misiunilor executate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.050 lei aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și constatarea a trei infracțiuni cu trei autori la Legea 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.,, anunță IJJ Olt.

Jandarmii îi îndeamnă pe olteni să le solicite sprijinul și anul acesta, ori de câte ori au nevoie.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list