O firmă din Irlanda caută 94 de măcelari, ajutoare bucătar și asistenți vânzări pentru două lanțuri de supermarketuri

Noul an aduce pentru românii care doresc să lucreze peste hotare o ofertă generoasă de locuri de muncă în supermarketuri din Irlanda. Se caută măcelari, ajutoare bucătar și asistenți vânzări.

Cel mai mare distribuitor de produse alimentare din Irlanda, Musgrave Group, deținător al lanțurilor de supermarketuri SuperValu (220 magazine) și Centra (480 de magazine), caută prin intermediul rețelei Eures în România viitori angajați.

Angajatorul irlandez are nevoie de 14 măcelari cu experiență pentru care se oferă un salariu de 30.000-32.000 euro brut/an. Pentru posturile de asistent vânzări, vor fi recrutate 40 de persoane, iar pentru cele de ajutor bucătar (assistent delicatese) tot 40, salariul oferit fiind de 23.500- 24.000 euro brut/an.

Pentru toate posturile se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Pe lângă salariu, angajatorul oferă asistență pentru relocare, program flexibil și instruire.

Termenul limită pentru aplicare este data de 12 ianuarie, cei interesați trebuind să trimită CV în limba engleză la: gavin.caird@welfare.ie. Oltenii care doresc asistență pentru aplicarea la unul din joburi ori caută alte locuri de muncă peste hotare se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list