Senatorul Voiculescu: Ne așteaptă un an greu, electoral

Nou an aduce în fața electoratului aleșii care-și doresc să fie creditați în continuare cu încredere și noi mandate, dar și cu un test important pentru alegători, atrage atenția senatorul de Olt Liviu Voiculescu. Parlamentarul liberal le cere oltenilor să nu cadă în capcana partidelor radical-extremiste care pun în pericol statul de drept și stabilitatea națională.

Primul mesaj pe anul 2024 venit din partea senatorului de Olt Liviu Voiculescu vorbește despre importanța acestui an din punct de vedere electoral. De patru ori vor fi chemaţi românii la urne în acest an, la alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
,,Am trecut pragul către un nou an. Un an ce se anunță intens social și mai ales politic, având în vedere că România va parcurge 4 rânduri de alegeri electorale foarte importante care vor decide soarta românilor pentru următorii ani. Ne așteaptă, așadar, un an greu, un an în care politicienii și partidele politice în general vor fi angrenate în acțiuni electorale susținute iar eforturile acestora vor fi intens concentrate pentru a trece testul credibilității în fața electoratului.
De regulă, cutuma scrutinelor construiește strategiile electorale în jurul sondajelor de opinie care aliniază, cumva, șansele partidelor politice aflate la linia de start. Anul electoral 2024 este însă mai special. De această dată, românii ar trebui să știe că, în actualul context al ușoarei ascensiuni a partidelor radical-extremiste cu influență estică, evidențiate prin mitomanie, non-soluții și atitudine vocală de mahala desfășurată în sălile Parlamentului și viralizată în mediul online, obiectivul votului pe care-l vor acorda ar trebui să fie apărarea statului de drept care să ofere o Românie stabilă și previzibilă, o țară în care extremismul lipsește cu desăvârșire și, nu în ultimul rând, un stat- partener credibil al Uniunii Europene.,, este mesajul senatorului Voiculescu.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list