Dotări pentru IGSU: ambulanțe pentru transportul pacienților cu risc biologic, containere medicale, autospeciale de comunicații, perne de salvare de la înălțimi, ventilatoare

Noi dotări menite să ajute salvatorii la intervențiile de urgență au intrat astăzi în dotarea IGSU. Dotările vor ajunge la pompieri, dar și la jandarmi și salvamontiști.

In dotarea IGSU au fost recepționate: 13 ambulanțe pentru transportul pacienților cu risc biologic, 9 containere medicale, 3 autospeciale de comunicații, 35 perne de salvare de la înălțimi de 16 m, 6 perne de salvare de la înălțimi de 60 m, 29 ventilatoare mici și 7 ventilatoare mari destinate evacuării rapide a fumului și gazelor din tuneluri auto și feroviare, hale industriale mari, clădiri înalte, aeroporturi, centre comerciale, stații de metrou, garaje subterane și supraterane.
De asemenea, în dotarea Salvamont, respectiv a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, vor intra a 51 de autospeciale pentru acces în zone greu accesibile.
Autospecialele sunt achiziționate de IGSU prin proiectul VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.
Imagini LIVE


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list