Intrare LIBERĂ la Muzeul Județean Olt de Ziua Culturii Naționale

Ziua Culturii Naționale va aduce pentru iubitorii de istorie, artă și etnografie accesul liber la Muzeul Județean Olt. Instituția a decis să aducă astfel un omagiu marelui port nepereche.

Ziua de 15 ianuarie a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale prin Legea nr. 238 din 7 decembrie 2010 și reprezintă data nașterii poetului național al românilor, prozatorul, dramaturgul, ziaristul și gânditorul Mihai Eminescu (1850-1889). Ca un omagiu poetului nepereche, dar și pentru a marca Ziua Culturii Naționale, și Muzeul Județean Olt se alătură instituțiilor de cultură din județ care au decis să marcheze această zi. Luni, toți cei care vor dori să treacă pragul muzeului vor avea acces liber.

,,Muzeul Județean Olt își deschide larg ușile în ziua de luni 15 ianuarie 2024, intrarea fiind liberă, în intervalul orar 10,00 -17,00. Totodată, ținem să precizăm că elevii și studenții care doresc să participe la Tombola „Great Artists of the World", pentru a intra în posesia unui cupon de participare, vor trebui să achiziționeze bilete de intrare! Vă așteptăm cu mare drag, ca de fiecare dată!,, a transmis managerul George Smarandache.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list