PSD Olt și-a stabilit candidatul la Primăria Mihăești

Comuna Mihăești se numără printre localitățile din județ fără primar, după ce ANI l-a declarat incompatibil pe câștigătorul alegerilor locale, Constantin Dobrița. Atribuțiile de primar au fost îndeplinite cu succes de viceprimarul Cora Petru, motiv care i-a adus susținerea echipei PSD Olt la alegerile din acest an.

PSD Olt va merge la alegerile locale din iunie pentru funcția de primar al comunei Mihăești pe mâna actualului viceprimar. Cora Petru a fost desemnat candidatul social-democraților olteni.

,,Cu experiență sa administrativă și susținut de consilierii PSD, Florin Ciucardel și Ilie Crăciuneanu, viceprimarul comunei Mihăești, Cora Petru, va demara investițiile necesare dezvoltării localității. A ales echipa PSD împreună cu Gabriel Pescaru, având garanția că proiectele ce vizează modernizarea comunei Mihăesti vor deveni realitate.,, anunță PSD Olt.

Cora Petru este cel care îndeplinește atribuțiile de primar la Mihăești după ce ANI a lăsat localitate fără edil. În vara anului 2021, primarul liberal Constantin Dobrița și-a pierdut mandatul, după ce ANI l-a găsit incompatibil. Inspectorii de integritate au descoperit că edilul era primar și deținea și calitate de comerciant.

„În perioada 18 iunie 2012 – 21 februarie 2014, a deținut și a exercitat funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Dobrița N. Constantin Persoană Fizică Autorizată, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.", a transmis ANI la vremea respectivă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list