CSM Slatina a părăsit Cupa României

Handbalistele slătinene au părăsit Cupa României după meciul cu CSM București din sferturile competiției. Echipa pregătită de Attila Horvath a pierdut, scor 23-33, întâlnirea cu campioanele, la capătul unei partide în care diferența de valoare și scorul nu s-a văzut prea mult pe teren. Antrenorul slătinean și-a felicitat jucătoarele pentru dăruire și a susținut că se aștepta la mai puține greșeli tactice din partea unor jucătoare.

Jucătoarele de la CSM Slatina au intrat pe teren decise să facă față jocului campioanelor și să demonstreze că sunt pregătite pentru a reveni în Liga Florilor.

Au reușit să deschidă scorul pe tabela de marcaj și chiar să se distanțeze la două goluri, în debutul întâlnirii, pentru ca mai apoi, până în minutul 20, să ținută piept cu brio campioanelor.

Pe finalul primei reprize, jucătoarele antrenate de Attila Horvath au cedat controlul jocului și au permis echipei bucureștene să se distanțez și să intre la pauză cu un avantaj considerabil.

Revenite pe teren, handbalistele de la CSM Slatina nu a mai avut apetitul din primele minute și au permis mult mai titratelor adversare să se distanțeze pe tabela de marcaj.

La finalul întâlnirii, campioanele și-au trecut în cont nu doar victoria cu 34 la 23, ci și calificarea în semifinalele Cupei României.

Dacă Attila Horvath le-a mulțumit jucătoarelor slătinene pentru dăruire, chiar dacă au înregistrat prima înfrângere sub comanda sa, antrenorul campioanelor Adrian Vasile a apreciat atmosfera de la acest meci, creată de galeria slătineană.

CSM Slatina  se va concentra pe viitor pe meciurile oficiale din liga secundă unde ocupă primul loc în grupa în care evoluează cu maximum de puncte. Obiectivul echipei antrenate de Attila Horvath pentru această ediție îl reprezintă revenirea în Liga Florilor.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list