O nouă stea a tenisului slătinean a prins aripi: Bianca Toma- bronz la WTT Youth Contender Panagyurishte

Legitimată la CSM Slatina, antrenor Gabriela Cutudi, Bianca Toma se numără printre juniorii români care și-au disputat medaliile în cadrul WTT Youth Contender Panagyurishte 2024, ajungând pe podium la simplu feminin. Din lotul național mai face parte și slătineanca Andreea Jifcu.

În perioada 7-10 martie, loturile naționale de tenis de masă junior s-au aflat în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte. Printre jucătoarele care au reprezentat România s-au numărat și două slătinence: Andreea Jifcu și Bianca Toma.

Andreea Jifcu s-a clasat pe primul loc în grupe și a ajuns la U19 simplu feminine în optimi și la dublu mixt alături de Ton Jayden (Singapore) în 16-imi, în timp ce la U17 a ajuns în sferturi la simplu feminin.

Bianca Toma se întoarce acasă cu medalia de bronz, la U11 simplu feminin.

,,Bianca Toma câștigă medalia de bronz în proba de U11 simplu feminin la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024! După calificarea în semifinala probei, Bianca Toma a fost aproape de o nouă victorie și a luat rapid avans spre marea finală contra sportivei Shodiyona Kamilzhanova, din Kazahstan. În cele din urmă, jucătoarea din România a obținut locul al treilea, după 2-3 (11-5, 11-7, 4-11, 9-11, 9-11).  În faza grupelor, Bianca Toma a obținut trei victorii și a pierdut un meci: 3-0 cu Shokhina Mirkodirova, Plamena Dimitrova și Katerina Salkina și 1-3 cu Zyenep Duran,, a transmis FRTM.

U11 simplu feminin

Semifinală

  • Bianca Toma – Shodiyona Kamilzhanova (Kazahstan) 2-3

Grupul 1: 1. Zyenep Duran (Turcia) – 8p., 2. Bianca Toma – 7p., 3. Katerina Salkina (Bulgaria) – 6p., 4. Shokhina Mirkodirova (Kazahstan) – 5p., 5. Plamena Dimitrova (Bulgaria) – 4p.

  • Bianca Toma – Zyenep Duran 1-3
  • Bianca Toma – Shokhina Mirkodirova 3-0
  • Bianca Toma – Plamena Dimitrova 3-0
  • Bianca Toma – Katerina Salkina 3-0


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list