FOTO/ Elevii din Găneasa au vizitat Parlamentul. Ghid le-a fost senatoarea Siminica Mirea

Elevii din comuna Găneasa au vizitat cea mai grea şi cea mai scumpă clădire din lume- Palatal Parlamentului din România, ce ocupă în Cartea Recordurilor locul 1 în lume la capitolul clădiri administrative (pentru uz civil), respectiv locul 3 în lume din punct de vedere al volumului. Ghid în clădirea unde se adoptă legile țării le-a fost senatoarea PSD de Olt Siminica Mirea.

Clădirea bucureșteană ce găzduiește Senatul României și Camera Deputaților a fost vizitată ieri de către elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa. Gazdă și ghid le-a fost un parlamentar de Olt- senatoarea Siminica Mirea.

#td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/R7Eik3o) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/oJwxLv9) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/FJfiW6l) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/IPWpduS) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/0DNg896) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65e6d7a5c1fbc .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://ift.tt/fMuIEze) 0 0 no-repeat; }

,,Elevii au putut admira arhitectura monumentală a clădirii, aflând totodată și detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat la o prezentare a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul Parlamentului în societatea românească. Vizita s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde elevii au putut adresa curiozitățile legate de activitatea mea și de funcționarea Parlamentului. Mă bucur că elevii au acceptat să participe la această vizită și sper că le va rămâne o amintire de neuitat.ˮ, a transmis parlamentarul social-democrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list