Femeile din Brastavățu, răsfățate de administrația locală cu un spectacol focloric de zile mari

Pe 8 Martie, în toată lumea este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii, a ființelor care dau viață. Pentru a le sărbători așa cum se cuvine pe femeile din localitate, Primăria Brastavățu va aduce în comună un spectacol de zile mari, susținut de artiștii profesioniști ai județului.

Cu un spectacol de folclor susținut de Ansamblul Profesionist ,,Doina Oltului" și tinerii din localitate, pe scenă urcând artiști îndrăgiți de public, acompaniați de Orchestra ansamblului sub bagheta dirijorului Cristian Dumitru, va răsfăța administrația locală din Brastavățu doamnele și domnișoarele din comună de ziua lor. Spectacolul va fi susținut cu o zi mai devreme, pe 7 martie, la Căminul Cultural, începând cu ora 17.00.

,,Am deosebita plăcere de a invita toate doamnele şi domnișoarele din Brastavățu, Crușovu, Gara Vișină şi nu numai, la Căminul Cultural din localitate, la un spectacol minunat, cu cântec, joc și voie bună. Pentru dumneavoastră vom pregăti momente speciale împreună cu Ansamblul profesionist ,,Doina Oltului" și Ansamblul folcloric ,,Ulmișorul de Brastavățu ".Vă așteptăm cu drag ! Avem locuri și pentru domni !!!,, a anunțat primarul Cici Constantin Oprea.

Pe scenă vor urca: Maria Ghinea, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Florica Chircă, Marinela Dobrițoiu, Sorina Dinu, Constantin Ștefan, Mădălina Drăgan, Dorina Mete, invitate speciale fiind tinerele Alexandra Andrei, Mădălina Deaconu și Maria Dinu. Momente coregrafice specifice zonei vor fi prezentate și de tinerii din comună ce duc mai departe zestrea populară în cadrul Ansamblului Folcloric „Ulmișorul de Brastavățu".



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list