Finanțare pentru extinderea canalizării în satele Crâmpoia și Buta

Mai mulți locuitori ai comunei Crâmpoia vor beneficia de rețea de canalizare. Astăzi, Primăria Crâmpoia a semnat contractul de finanțare prin "Anghel Saligny".

Ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, a semnat astăzi 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", în valoare totală de 423.815.052,55 de lei. Printre beneficiarii proiectelor se numără și administrația comunei Crâmpoia, investiția ce va fi demarată vizând rețeaua de canalizare.

Proiectul ,,Extinderea rețelei de canalizare în comuna Crâmpoia, satele Crâmpoia și Buta, județul Oltˮ are o valoare de 18,750,000.00 lei.

Comuna Crâmpoia este beneficiara și unui altui proiect privind canalizarea, implementat de Compania de Apă Olt cu fonduri europene – "Proiectul Regional Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Acesta vizează realizarea unei rețele de canalizare de 16 km și construirea a 8 stații de pompare apă uzată.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list