VIDEO/ A spart casa unei consătence din Bobicești și a furat bunuri de 40.000 lei

Un tânăr din Bobicești a ajuns în acest week-end în Arestul IPJ Olt, fiind reținut pentru furt calificat de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș. Acesta a dat o spargere la locuința unor consăteni.

În ziua de Bobotează, un tânăr din Bobicești s-a trezit cu mascații la ușă, fiind suspectat că ar fi furat bunuri dintr-o casă din comună. Sesizarea a fost făcută joia trecută de către o femeie care a anunțat oamenii legii că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 40.000 de lei. O parte din bunuri au fost găsite la percheziție.
,,În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Bobicești, bănuit de comiterea faptei. Pentru documentarea activității infracționale, la data de 6 ianuarie 2024, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului de 22 de ani, ocazie cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o parte din bunurile care ar fi fost sustrase de la persoana vătămată. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Balș.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Sâmbătăt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 22 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list