VIDEO/ Bărbat tâlhărit pe o stradă din Corabia de un individ și o minoră. Tâlharul a ajuns în arest

Mascații au descins ieri în Corabia la locuința unui individ suspectat că ar fi tâlhărit pe o stradă din Corabia un bărbat. Tâlharul a ajuns în arest.

Ieri, 4 ianuarie, polițiștii Poliției orașului Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut un bărbat cercetat pentru tâlhărie calificată.
,,În fapt, în noaptea de 28/29 decembrie 2023, polițiștii Poliției orașului Corabia au fost sesizați de către un bărbat, de 34 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Caraiman, din localitate, două persoane, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență, l-ar fi deposedat de telefonul mobil. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 1 bărbat de 39 de ani și o minoră de 17 ani, din orașul Corabia, județul Olt. Pentru documentarea activității infracționale, la data de 4 ianuarie 2024, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului de 39 de ani, ocazie cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării  cercetărilor, bunuri susceptibile să fi fost folosite la activitatea infracțională.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
După administrarea probatoriului, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele bărbatului de 39 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, minora fiind cercetată în stare de libertate.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list