Un adolescent și un minor au dat o spargere la barul din Călui

Doi tineri din comuna Călui, dintre care unul minor, au ajuns în Arestul IPJ Olt, fiind cercetați pentru furt calificat. Hoții au dat o spargere la barul din comună.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut doi tineri cercetați pentru furt calificat.

,,În fapt, la data de 5 ianuarie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Călui, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-o societate comercială, pe care acesta o administrează, mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 18 ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călui, județul Olt, prejudiciul cauzat fiind recuperat și predat persoanei vătămate.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list