Șoferi băuți la volan prin Rusănești, Brastavățu și Brâncoveni

Trei șoferi olteni sunt cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Ei au fost depistați băuți la volan pe raza comunelor Rusănești, Brâncoveni și Brastavățu

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brastavățu, a fost prins băut la volan vineri seara de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia. ,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.,, arată IPJ Olt.

Tot băut a fost depistat și un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Rusănești, aseară.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, anunță oamenii legii.

Ieri dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe Drumul Național 64 în comuna Brâncoveni, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna Drăghiceni. Și acesta s-a dovedit, ,,aburit,, bine. ,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, mai arată IPJ Olt.

Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list