Pompierii au intervenit de Anul Nou în Olt la 69 de solicitări, dintre care nouă incendii

Perioada Anului Nou nu a fost una liniștită în județul Olt pentru pompieri. Salvatorii ISU Olt au intervenit la 69 de solicitări.

În perioada 30 decembrie 2023- 02 ianuarie 2024, peste 400 de pompieri olteni s-au aflat în dispozitiv pentru asigurarea intervenției în situații de urgență la nivelul județului Olt.

,,Salvatorii au fost pregătiți să acționeze cu mijloacele tehnice de intervenție din dotare pentru stingerea incendiilor, acordarea primului ajutor medical de urgență și salvarea persoanelor din medii ostile vieții. În perioada minivacanței de Revelion, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab" al județului Olt au intervenit cu forțele și mijloacele la 69 de solicitări. Cea mai mare pondere a fost reprezentată de misiunile pentru acordarea asistenței medicale de urgență, de către echipajele SMURD Olt, dar s-au înregistrat și nouă incendii, cinci dintre acestea fiind de vegetație uscată.,, declară sg.maj. Alina Oprea, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În noaptea de Revelion, pompierii Detașamentului Slatina au asigurat măsurile de prevenire a situațiilor de urgență la spectacolul în aer liber desfășurat în Parcul Tineretului.

34 de amenzi aplicate de pompieri în Olt la locațiile unde s-a organizat Revelionul | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list